Acquire

Wat wij vooral voor u wensen, is dat u uw verzekering nooit zal moeten gebruiken. Jammer dat niemand u dat kan garanderen. Toch is het al een hele geruststelling dat u met Opel Verzekering nóg beter beschermd bent.

Een overzicht van onze voordelen:

De Omnium van Opel Verzekering: 3 jaar waardegarantie!

Bij totaalverlies kan u bij Opel Verzekering kiezen voor een klassieke schadevergoeding in geld. Maar de Omnium van Opel Verzekering doet meer. Kiest u voor een nieuwe Opel, dan garandeert Opel Verzekering u 3 jaar lang een nieuwe Opel van dezelfde cataloguswaarde.

Bij diefstal krijgt u tot 30 dagen lang een gratis vervangwagen.

De Click: Opel Verzekering beloont goeie chauffeurs

Is uw Bonus-Malus 0? Dat houden we zo! Bij het eerstvolgende ongeval in fout klikken we uw Bonus-Malus vast, zodat uw premie niet stijgt ten gevolge van dat ongeval. Dat is onze manier van waardering tonen voor uw verantwoord rijgedrag!

miniKM: als u minder kilometers rijdt, betaalt u minder premie!

En toch bent u even goed verzekerd! Rijdt u minder dan 10.000 kilometer per jaar? Voor u heeft Opel Verzekering miniKM bedacht:

- U krijgt een korting van 20 % op uw premie
- Ouder dan 50? Dan krijgt u een korting van 25 %!
De formule miniKM is een pakket dat bestaat uit de volgende dekkingen: Burgerlijke Aansprakelijkheid, Omnium of Mini-Omnium en Veiligheid Bestuurder.Wilt u weten op welke dekkingen de vermindering van toepassing is en of u in aanmerking komt om te genieten van de miniKM-formule? Contacteer dan Opel Vervloet.

Dag en nacht stand-by: de Info Lijn van Opel Verzekering

Ongeval of diefstal tijdens het weekend of 's nachts? Bel de Info Lijn op 078/152440, 7 dagen op 7, 24 uur op 24! Binnen de 30 seconden krijgt u een expert aan de lijn die u zal adviseren wat u moet doen.

Met Opel Verzekering bent u nóg beter beschermd

Met Opel Verzekering willen we echt het verschil maken. Voor ál onze klanten. Kort samengevat, betekent dat: we doen méér voor minder geld.

Wilt u overschakelen naar Opel Verzekering? Wij regelen het voor u en zorgen dat u niets verliest van de reeds betaalde premies. Wilt u het fijne weten over alle voordelen én voorwaarden van Opel Verzekering? Spring binnen bij Opel Vervloet.